Skip to content

На Банковій чітко розрахували – війна все спише: відома журналістка про «справу Корбана»

Відома журналістка про «справу Корбана» - Наше Місто

Редактор відділу політики «Дзеркала тижня» Інна Ведернікова у своїй колонці на сайті видання проаналізувала «справу Корбана», відмітивши, що влада не має права так поводитися зі своїми громадянами, повідомляє сайт «Наше місто».

«Вибіркове застосування закону — ще одна хвороба всіх банкових. Які завжди діяли за принципом: друзям усе, ворогам — закон. Банкова Зеленського не виняток. І ніякі історії з відставками Баканова чи Венедіктової, що їх намагаються продати як здатність «садити трьох друзів», для тих, хто здатен думати, не прокотять.

…Уже очевидно, що в історії з Корбаном зараз ніхто нічого не відмотає. Зеленський і його команда чітко розрахували — війна все спише. І хай тепер натаскані адвокати Корбана роками борються в українських судах за його громадянські права, цитуючи то 25-ту статтю Конституції, то закон про громадянство тощо.

Ось тільки, що накажете робити тим, у кого не згасають підозри? Оскільки вони зараз у тренді. Хіба удар по організації оборони Дніпра в момент переходу до третього етапу війни й активізації росіян не скидається на російську оферту? Дніпро для долі півдня нашої країни важливий. І хоч би які там були, за словами радника глави ОПУ Подоляка, «не дуже поганий губернатор, і не дуже поганий мер», вилучення з системи оборони менеджера Корбана хіба на користь країні?

Ми не адвокати Корбана, але ми адвокати честі й гідності держави. Яка не повинна так поводитися зі своїми громадянами. Сьогодні з цими, а завтра — з будь-якими іншими», – написала вона.

Відома журналістка про «справу Корбана» - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: