Skip to content

Закупили 29 карет швидких на мільйон доларів: як IT-бізнес Дніпра допомагає країні (Відео)

Аліна Рудич

Як IT-бізнес Дніпра допомагає країні. Новини Дніпра

SoftServe — це провідна ІТ-компанія, що займається консалтингом та надає послуги у сфері цифрових технологій. Компанія має 41 офіс у 12 країнах світу. Офіс у Дніпрі працює вже понад 10 років. З перших годин повномасштабного вторгнення дніпровський офіс SoftServe став хабом допомоги для сусідніх областей, де тривають бойові дії. Журналісти сайту «Наше місто» побували в офісі компанії аби дізнатись більше про соціальну відповідальність, економічний фронт, гуманітарну допомогу та зміни, яких зазнав бізнес під час війни.

Звичайно, роботу на початку повномасштабного вторгнення росії довелось підлаштувати під реалії війни. В першу чергу треба було думати про команду та їх безпеку. Клієнти компанії згодились почекати та запевнили, що «дедлайни не згорять», розповідає директорка дніпровського офісу SoftServe у Дніпрі Олена Корсун.

До того ж, компанія є активним учасником різних благодійних проєктів. Нещодавно на річницю заснування, компанія задонатила 1 мільйон доларів на закупівлю карет швидкої допомоги. Детальніше про роботу SoftServe у Дніпрі, їх гуманітарну місію та соціально-відповідальний бізнес дивіться у відео:

https://youtu.be/o2cRs8gfC0k

Читайте також: Легендарний «Сачок» у Дніпрі: історія культового студентського кінотеатру «Жовтень».

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: