Skip to content

На Криворізькому напрямку ворог почав створення ударного угруповання, – ОК «Південь»

Криворізький напрямок - Наше Місто

В Оперативному Командуванні «Південь» заявили, що ворог розпочав створення ударного угруповання на Криворізькому напрямку, повідомляє сайт «Наше Місто».

Захисники зазначили, що ситуація на Півдні – складна та напружена. В ОК «Південь» вважають, що у найближчий час цілком імовірна і підготовка ворожого контрнаступу із подальшими планами виходу на адміністративний кордон Херсонської області.

Як ми писали раніше, військовий експерт Олег Жданов вважає, що ціль окупантів не Кривий Ріг, а Вознесенськ Миколаївської області.

«У районі Кривого Рогу угрупування посилюється, але подивимося, що вони можуть зробити без логістики, забезпечення, постачання. Навряд чи вони підуть на Кривий Ріг, росію, ймовірно, більше цікавить узбережжя. Якщо подивитись по карті, більше схоже, що вони будуть намагатися прорватися на Вознесенськ. Їм треба перейти Південний Буг і продовжити наступ, щоб відсікти Україну від Чорного моря. Їм треба вийти на Придністров’я. Але сили недостатні. Там десь 15-тисячне угрупування. Йти таким складом 150 кілометрів від лінії фронту, я не думаю, що це реально», – сказав він.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: