Skip to content

У Дніпрі на ж/м Покровский побудують тимчасові кіоски: що це значить

На ж/м Покровский побудують тимчасові кіоски - Наше Місто

На днях територію навпроти Будинку творчості на ж/м Покровский (вул. Юрія Кондратюка, 17) обнесли металевою огорожею. Місцеві мешканці запідозрили, що там побудують нові кіоски. І були праві. Як вдалося дізнатися журналістам сайту «Наше місто», КП «Дніпровські активи» Дніпровської міськради видало дозвіл на розміщення кіосків. Проте лише на певний час.

На ж/м Покровский побудують тимчасові кіоски - Наше Місто

Справа в тому, що, згідно з планами благоустрою масиву, по обидва боки від вулиці Юрія Кодратюка повинна бути зелена зона з доріжками, газонами, лавками, дитячими майданчиками. І більша частина робіт по реконструкції була проведена, поки не почалася війна. Наразі реконструкція всіх проектів по місту заморожена, а тих, що планувалися, навіть і не починалася, через те, що у війну витрачати бюджетні гроші на такі речі заборонив уряд.

Відповідно, і благоустрій зеленої зони на вулиці Юрій Кондратюка теж чекає кращих часів. А поки чекаємо, частину території, відведену під реконструкцію, займуть кіоски. Тимчасово. Поки закінчиться війна, і Дніпро знову зможе повернутися до нормального життя і розвитку. А поки бюджет буде отримувати плату за оренду землі, а люди, які будуть працювати у МАФах, отримають можливість прогодувати свої сім’ї.

Категорія: Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: