Skip to content

Ніхто Дніпро здавати не буде: Філатов про роботу Штабу тероборони міста (Відео)

Філатов про роботу Штабу тероборони. Новини Дніпра

Геннадій Корбан, керуючи Штабом теробороны Дніпра, проявив себе як талановитий менеджер і мудрий стратег. За 5 місяців війни дніпряни звикли до його детальних пояснень ситуації на передовій, на кордонах Дніпропетровської області, яка з чотирьох сторін оточена фронтом. І новина про позбавлення Корбана громадянства була як грім серед ясного неба. Люди обговорювали таємний указ на вулицях, в транспорті, в соцмережах. І на сьогодні це обговорення не припинилося.

Багато хто переживає, що «Дніпро здали», ставлять питання, що тепер буде зі Штабом оборони міста. Журналісти «Наше місто» попросили прокоментувати цю ситуацію мера Дніпра Бориса Філатова.

«Таке рішення нічим не пояснюється. Я дивлюся на комунікаційну політику офісу Президента – ніхто нічого не відповідає. А люди ставлять питання.

Зараз народ сильно збентежений. Не секрет, що люди в цій ситуації придумують будь-які домисли, аж до того, що «а раптом Дніпро вирішили здати».

Зрозуміло, що ніхто Дніпро не вирішив здати, це дурниці. Але з урахуванням того, що народ перегрітий психоемоційно, а усі мовчать і не дають пояснень – у людей починають виникати у тому числі й такі версії.

Під час війни потрібно об’єднувати, а не роз’єднувати людей. У нас є один страшний ворог, якого ще не перемогли і до перемоги далеко. А деякі вже зараз вирішили боротися з внутрішніми «ворогами», яких не існує. Виглядає це дуже недобре.

На Геннадії Корбані було зведено багато особистих контактів, логістичні і транспортні питання. Під його чесне ім’я донори давали кошти. У яких тепер виникають питання.

Ми не займатимемося саботажем, «італійськими страйками», не організовуватимемо мітинги, демонстрації – це контрпродуктивно. І якщо хтось з технологів протилежної сторони думає, що ми бігатимемо, впадатимемо в істерію – нехай навіть не сподіваються.

Геннадій Олегович бере участь у роботі дистанційно. Він дзвонить, він на зв’язку. Катастрофи немає і не буде – хотів би відразу заспокоїти усіх.

Але виникли труднощі. Коли ключового менеджера ні з того, ні з цього видворяють – деякі питання починають буксувати», – розповів Борис Філатов.

Автори: Олена Мисник, Максим Забуга

Фото: Сергій Бараненко.

Категорія: Важливо, Відео, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: