Skip to content

У Дніпрі рідкісна ядовита змія втекла від господаря і заповзла в чужу квартиру

Маїсовий полоз - Наше Місто

27-го липня рятівникам довелося заспокоювати стурбовану жінку, яка виявила змію в себе в квартирі на вулиці Суворова. Надзвичайники негайно виїхали, щоб допомогти жінці позбавитися незваної гості, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події фахівці ДСНС з’ясували, що в одній з кімнат квартири розташованої на першому поверсі, знаходиться плазун. Співробітники аварійно-рятувального підрозділу виловили рідкісного плазуна «Маїсовий полоз» за допомогою спеціального пристрою.

Розуміючи, що незвична змія не виживе в навколишньому середовищі, рятувальники забрали її до себе в підрозділ з надією, що забере власник. Не минуло 40 хвилин, як господар плазуна стояв на порозі пожежно-рятувального підрозділу та отримав свого домашнього улюбленця цілого та неушкодженого. З чоловіком проведено роз’яснювальну роботу щодо правильного та безпечного утримання таких своєрідних домашніх улюбленців.

До робіт залучено 2 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніка Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Категорія: Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: