Skip to content

Кого саме ви вважаєте «політиками» та «зрадниками», – Корбан звернувся до Данилова

Кого саме ви вважаєте «політиками» та «зрадниками», - Корбан зверніться до Данилова

Геннадій Корбан заявляє, що офіційних підстав для позбавлення українського громадянства немає, а нібито його ізраїльський паспорт, який публікують деякі тг-канали, – фейк. Про це голова штабу оборони Дніпра написав на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє кореспондент «Наше місто».

Також він прокоментував заяву секретаря РНБО Олексія Данилова, який закликав усіх політиків зробити камінг-аут і зізнатися про наявність у них другого громадянства. Він звернувся із запитанням, кого саме він вважає зрадниками.

Корбан також сказав, що може «докласти максимальних зусиль для того, щоб виявити максимально велику кількість людей, які мають другий паспорт», причому навіть у оточенні Данилова.

Нагадаємо, що 20 липня ввечері «Українська правда» опублікувала інформацію про те, що готується якийсь таємний указ про позбавлення громадянства Ігоря Коломойського, Вадима Рабіновича та Генадія Корбана. Поява у цьому списку Корбана викликала хвилю нерозуміння і обурення у соцмережах. Багато хто з відомих українців побачили у цьому зраду інтересів Дніпра. Так, відома волонтерка родом з Дніпра Наталія Юсупова заявила, що це сором на увесь світ.

Український громадсько-політичний діяч, лідер «Правого сектору» у 2013-2015 роках Дмитро Ярош назвав інформацію про позбавлення громадянства Генадія Корбана ударом по єдності нашого народу у війні з росією. Висловився з цього приводу і відомий український журналіст Юрій Бутусов. Відомий політолог Олександр Кочетков вважає, що це публічна погроза і попередження Генадію Корбану. За його словами, позбавити Корбана громадянства – те саме, що здати Дніпро росії.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: