Skip to content

Прориву кордону в стилі Саакашвілі не чекайте, в країні війна: Корбан розповів останні новини

Корбан, позбавлення громадянства - Наше Місто

Голова штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан, якого з невідомих причин позбавили українського громадянства та не пустили до України, вийшов із транзитної зони та поїхав до Польщі. На своїй сторінці в Фейсбук він звернувся до всіх, хто про нього переживає і стежить за ситуацією, зазначивши, що ніяких кардинальних дій не має наміру робити. Як і припиняти роботу по обороні країни, передає кореспондент «Наше місто».

«Дорогі друзі, дякую за ваше хвилювання і занепокоєння.

Я знаходжуся в здоров’ї та бадьорому дусі, незважаючи на дивовижні курйози останніх днів.

Я вийшов із транзитної зони. На даний момент я перебуваю в Польщі. Додому мене, як ви знаєте, не впустили. Паспорт відібрали, позначивши у графі громадянство моє становище як «особа без громадянства».

Наразі я шукаю можливість знову перетнути кордон України. У мене на руках є ще свідчення про народження, яке ніхто ні зупинити, ні скасувати не може. У цьому документі написано, де я народився – місто Дніпропетровськ, Україна. Проте все може бути, як свідчить народна мудрість.

Прориву кордону в стилі Саакашвілі не чекайте. У країні війна!

Ну і головне – я з перших днів війни захищав і хочу продовжувати захищати свою країну – хоч з паспортом, хоч без…», – написав Геннадій Корбан.

Нагадаємо, раніше ми писали: Недопуск в Україну Геннадія Корбана повністю зруйнував управління Штабом оборони Дніпра Борис Філатов.

Категорія: Важливо, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: