Skip to content

Повертається на фронт після контузії: сестра збирає кошти на спецзахист для брата-військового

Софія Танченко

Потрібна допомога військовому ЗСУ - Наше Місто

Військовому ЗСУ Михайлу Чабаненку потрібна допомога. Під час виконання бойового завдання наш захисник отримав поранення та був контужений. Аби знову повернутися у стрій йому потрібен балістичний шолом та активні навушники, які приглушають гучні звуки. Про це розповіла його сестра Євгенія Швець, повідомляє “Наше місто”.

Ще з 2014 року Михайло почав свою кар’єру військового. Захищав на сході нашу країну разом з побратимами. І у 2022 році не лишився осторонь.

Потрібна допомога військовому ЗСУ - Наше Місто

Хлопець отримав поранення та потрапив до шпиталю у Хмельницьку. Та як тільки завершиться реабілітаційний період, планує знову повернутися на фронт. Це його принципова позиція. Але для того, аби він міг протистояти ворогу на повну силу, йому необхідний спеціальний комплект захисту для вух.

Потрібна допомога військовому ЗСУ - Наше Місто

“Це дуже важливо, щоб він міг вести бойові дії і не шкодити своєму здоров’ю. Адже в нього перетинка ще не зажила і може почати гнити. Від гучних пострілів в нього дуже болить голова, так як він був контужений”, – розповіла сестра військового Євгенія.

Сам Михайло придбати собі такий захист не може, оскільки під час відступу з позицій втратив все, що в нього було.

Тому рідні і знайомі звертаються до усіх небайдужих за допомогою.

Потрібна допомога військовому ЗСУ - Наше Місто

Ціна питання — близько 30 000 грн. Не так вже й багато, правда! Тож давайте не лишатись осторонь. Вони захищають нас ціною власного життя, то чому ми не можемо захистити їх.

Кожна гривня дуже важлива!

Реквізити

5168752011484931 – Швець Євгенія Василівна, сестра.

4149 4999 9365 3086 — Чабаненко Михайло Анатолійович

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: