Skip to content

Відомий політик назвав замовників інформаційної атаки проти мера Дніпра

Останнім часом на мера Дніпра Бориса Філатова йде інформаційна атака з боку злочинного угруповання Наріка, який разом зі своїми поплічниками втік з країни під час війни. Свою думку щодо ситуації висловив відомий своєю патріотичною позицією громадсько-політичний діяч та екс-нардеп Андрій Денисенко. Деталі розповість «Наше місто«.

«Спостерігаю запеклу інформатаку на голову Дніпра Бориса Філатова. І питання навіть не в тому, куди поділися з початком широкомасштабного вторгнення її замовники Петровський і Коломойський. Сподіваюся, з ними все гаразд і вони з‘являться ще до закінчення війни і не лише для того, щоби претендувати на лаври переможців і розповідати, як вони з підпілля керували обороною Дніпра та України.

Але замість мочити всіма ботами і каналами «недостатньо патріотичного Борю», який не забіг, не заліг як вони, а з перших годин зайняв однозначну публічну позицію та чимало зробив для опору рашистській агресії, цим панам варто вже зараз вийти на світло. І зарити стару сокиру дрібної кланової війни хоча би на час війни за Незалежність. Щоби як у 2014 об‘єднати зусилля з усіма, хто бореться за волю України.

Включно з такими нелюбимими Корбаном, Філатовим, Денисенком, Ярошем та іншими.Інакше в історії не залишиться ніяких «рятівників Дніпра» — добрих бандитів і сміливих олігархів, а лише купка переляканих бенефіціарів та меценатів, які просто підносили набої козакам і безславно здулися при перших ударах Мордору калібрами», — написав Денисенко.

Нагадаємо, у Дніпрі майбутні водії тролейбусів і трамваїв навчаються у спеціальній школі, створеній при КП «Дніпровський електротранспорт». Школу відкрили у 2019 році. За цей час навчання у ній пройшли 220 водіїв трамваїв і тролейбусів.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: