Skip to content

Карта бойових дій в Україні 23 травня

Яна Коваль

23 травня — 89-й день протистояння України проти російського вторгнення. Окупанти продовжують наступ та обстріли на Донбасі. Згідно даним карти бойових дій європейських експертів, помітних змін за минулу добу не зафіксовано. Детальніше розповість «Наше місто«.

Як повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, ворог вдався до посиленої розвідки на Волинському та Поліському напрямках, розгортає додаткові підрозділи у прикордонних районах Гомельської області. Крім того, окупанти рф готуються до відновлення наступу на Слов’янському напрямку та намагалися окупувати Довгеньке.  Наступ було відбито. 

На Донбасі ворог не полишає спроб вийти на адміністративні кордони Луганської області. Від обстрілів страждає Сєвєродонецьк. Окупанти вели штурмові дії в районі Тошківки.

Карта бойових дій в Україні 23 травня Фото: @War_Mapper

Нагадаємо, 22 травня зафіксовано обстріли трьох населених пунктів у Криворізькому районі. «Градами» окупанти вдарили по Мар‘янському, до села прилетіло десять снарядів. Ще два удари по території Апостолівської громади. Об‘єкти інфраструктури не зачепило.

Категория: Война, Новости Днепра, Украина

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: