Skip to content

Голова облради про ситуацію на Донецькому, Харківському, Запорізькому і Херсонському напрямах

Лукашук о ституации на Днепропетровщине - новости Днепра

Наразі на Дніпропетровщині все спокійно. Інфраструктура працює, бізнес працює, область пристосувалася до життя в умовах воєнного часу, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на голову облради Миколу Лукашука.

В Синельниківському районі продовжується розмінування полів: сьогодні рятувальники знешкодили близько сотні касетних мін, робота триває.

«ЗСУ не дають оркам закріпитися на Херсонському напрямку і відганяють окупантів вглиб Херсонщини. Тобто якомога далі від нас. На інших напрямах – Донецькому, Харківському, Запорізькому – ситуація також під повним контролем Збройних сил України», — відмітив Лукашук.

Лукашук, ситуація у регіоні 12 квітня 2022 - новости Днепра

Відповів він і на численні скарги городян на погану погоду.

«Якщо вас дійсно непокоять такі дрібниці, подивіться на це з іншого боку. Через рясні дощі окупанти зараз сидять по коліно в болоті, деморалізовані, виснажені. Їхня техніка не може нормально пересуватись, літаки в повітря не піднімаються. А це дає нашим захисникам можливість ще краще підготуватися до можливої ескалації конфлікту і другого етапу війни, початок якого, за даними з різних джерел, очікується найближчим часом.

Чи буде важко? Так, буде.

Але ми ж знаємо, що на росіян в будь-якому випадку чекає поразка. Вони розуміють, що шанси повернутися з України живими в них невисокі. В кращому випадку – можуть здатися в полон або стати «трьохсотими».

Україна не розпочинала цю війну. Але Україна її закінчить. Своєю Перемогою.

Тому тримаємось, єднаймося і віримо в наших захисників. Українці – це нація справжніх героїв.

Мирної ночі, Дніпропетровщино. Мирної ночі, Україно», — побажав Лукашук.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: