Skip to content

Вибираємо кулон: що враховувати при пошуку підвіски

Кулон — красива, дуже популярна ювелірна прикраса, яка виготовляється зі срібла, золота, з дорогоцінними та напівдорогоцінними вставками або зовсім без них.

Варіантів дуже багато — є рішення на кожен день або більш ошатні, які підійдуть лише до окремих речей з гардероба. Збираючись придбати золотий кулон, ознайомтеся з різноманітністю пропозицій на сайті https://gold.ua/products/zolotye-kulony

Вибираємо кулон: що враховувати при пошуку підвіски

Особливості вибору кулонів

Найчастіше ставку роблять на срібні або золоті підвіски — вони довго служать, красиво виглядають, а якщо втрачають свою привабливість, то після чистки швидко повертають собі первісний вигляд.

Серед найпопулярніших ювелірних прикрас в цій категорії простежується певна тенденція. Ось три варіанти, які затребувані зараз і збережуть популярність ще довго:

Вибираємо кулон: що враховувати при пошуку підвіски
  • Одиночний кристал. Підвіска з одним каменем завжди відмінно виглядає. Причому тут є багато варіантів: невеликий діамант, великий аметист, середнього розміру рубін — вибирайте те, що подобається і підходить саме вам.
  • Хрестик. Примітно, що кулони з золота у вигляді хрестів — це не тільки релігійний символ. Їх із задоволенням носять люди різних поглядів, а подібний елемент зустрічається у багатьох віруваннях і міфах. Стильне рішення — це об’єднання декількох ланцюжків з простими хрестиками, але відмінних форм і розмірів.
  • Природні мотиви. Дизайнери активно експлуатують тему живої природи в прикрасах, тому підвіски у вигляді квіток, листя і зображень тварин дуже популярні.

Якщо ви купуєте перший кулон, візьміть щось нейтральне, що підходить під різний одяг. А вже потім розширюйте колекцію незвичайними рішеннями, які ви будете надягати під настрій.

Кулони хороші тим, що ціни на такі вироби щодо інших ювелірних прикрас часто невисокі, а сама деталь може кардинально поміняти образ. Це прекрасний спосіб кожен раз виглядати особливо, не докладаючи до цього великих зусиль.

Категория: Новости Днепра, Реклама

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: