Skip to content

Фінанси для нефінансових менеджерів: облік, аналіз, бюджет

Евгентий Гольдман

Евгентий Гольдман

Фінанси для нефінансових менеджерів: облік, аналіз, бюджет

Запрошуємо власників та керівників компаній малого і середнього бізнесу до участі у тренінгу «Фінанси для нефінансових менеджерів: облік, аналіз, бюджет», що відбудеться 15-17 липня у Дніпрі.

«Фінанси для нефінансових менеджерів» — найпопулярніший тренінг серед керівників. Успіх компанії, за досягнення якого відповідає вся команда фінансових і нефінансових менеджерів, вимірюється за допомогою фінансових показників. І цими показниками можна і потрібно управляти: оцінювати досягнутий рівень ефективності, порівнювати свою компанію з ринком і основними конкурентами, виявляти свої сильні і слабкі сторони, знаходити резерви для поліпшення діяльності і т.д. А для того, аби ефективно управляти, треба, як мінімум, знати і розуміти, як формуються показники оцінки бізнесу.

Основна мета триденного інтенсиву:

  • надати учасникам тренінгу уявлення про основні аспекти фінансового менеджменту та бухгалтерського обліку, таких як принципи складання звітності і бюджету компанії, управління грошовими потоками і прибутком;
  • продемонструвати підприємцям методи аналізу фінансової інформації та її використання для прийняття рішень;
  • дати учасникам тренінгу практичні навички ефективної роботи з фінансовою звітністю компанії;
  • дати практичні навички з розробки бюджету компанії.

Наші тренери:

  • Наталія Соколова, Академія бізнесу EY: тренер-консультант, спеціалізується в наступних областях: бюджетування, оцінка інвестиційних проектів, фінансовий аналіз, фінансовий і управлінський облік.
  • Олена Любящева, Академія бізнесу EY: бізнес тренер. В минулому працювала заступником директора з корпоративного розвитку («Ганза», ПрАТ), головним спеціалістом департаменту стратегічного планування та розвитку (Консорціум «Індустріальна група»), фінансовим директором (Торговий Дім Украгропром); заступником директора з фінансових питань (МІН Індустріальні проекти).

Тренінг організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Дніпро, заснований при Дніпропетровська Торгово-промислова Палата за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні в рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Вартість триденного тренінгу «Фінанси для нефінансових менеджерів: облік, аналіз, бюджет» складає 6200 грн. У вартість навчання входять роздаткові навчальні матеріали, легкі сніданки, кава-паузи та обіди.

Програма навчання, а також більш докладна інформація про тренерів та сам курс доступні на сторінці заходу: http://dniprobisc.tilda.ws/finances

Для того, аби зареєструватись на тренінг, необхідно до 11 липня 2019р. включно заповнити онлайн-заявку: https://form.jotformeu.com/91564017529359

Відібраним учасникам буде надіслано додаткове посилання для другого етапу реєстрації.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за тел.: (056) 374-94-12 (10) або на електронну пошту [email protected]

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: