Skip to content

У Дніпрі лізингодавці запрошують бізнесменів на ярмарок-тренінг

Ростик Петровский

Ростик Петровский

У Дніпрі лізингодавці запрошують бізнесменів на ярмарок-тренінг. Новости Днепра

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» в співпраці з Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» проводить тренінг (навчання) для представників малого та середнього бізнесу та місцевих органів влади з економічних питань: «Фінансування малого та середнього бізнесу лізинговими компаніями» та «Ярмарку лізингових компаній».

У Дніпрі лізингодавці запрошують бізнесменів на ярмарок-тренінг. Новости Днепра

Дата проведення: 28 лютого 2019 року

Початок  о 10:00. Тривалість 3-4 години.

Місце проведення: м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 93, Будинок Профспілок, Зал 1

Участь у заході: безкоштовна

Коротко про предмет тренінгу.

Сучасний світ вимагає більш ефективних методів ведення бізнесу. Для того, щоб організувати будь-яке виробництво товарів, надання послуг, виконання робіт або розширити масштаби вже розпочатої справи потрібні певні витрати. Дістати у своє розпорядження нові робочі машини, обладнання можна двома способами — придбати чи взяти в оренду. Придбання тих чи інших потужностей можливе тільки тоді, коли покупець має достатні власні кошти або одержить довгостроковий кредит у банку. Більшість суб’єктів підприємницької діяльності в Україні не можуть ні виділити кошти для інвестицій, ні взяти в кредит. Причина  — відсутність  застави, та дуже жорсткі умови кредитування банками. Одним із найбільш ефективним і гнучким інструментом для підприємців стає лізинг.

Лізинг надає реальну можливість бізнесу, особливо малому та середньому, закуповувати обладнання, машини, основні фонди, підвищувати конкурентоспроможність продукції, що випускається, знижувати податкові і оперативні витрати.

В Україні доступ до фінансування став однією з найбільших перешкод для розвитку малого та середнього бізнесу. За оцінками Німецької консалтингової групи в Україні дефіцит фінансування малого та середнього бізнесу становить 9.3 млрд євро.

Власне, лізинг особливо добре забезпечує підтримку малому та середньому бізнесу, адже став надійною та адекватною формою фінансування довгострокових інвестицій. Лізинг – залишається вкрай популярним інструментом фінансування в розвинених країнах. Наприклад, 43% малого та середнього бізнесу фінансують бізнес через лізинг в Європейському Союзі та 8 з 10 в США.

Презентації та доповіді будуть акцентовані на практичних питаннях та прикладах залучення коштів для розвитку бізнесу малих та середніх підприємств, а тому будуть корисними для тих, хто зацікавлений у наступному:

  • Як оптимізувати грошові потоки та отримати обладнання для збільшення прибутку.
  • Що є вигідною альтернативою банківському кредиту?
  • Юридичні аспекти оформлення договору фінансового лізингу? Оподаткування.
  • Практичні поради: як отримати техніку та обладнання і при цьому мати привабливий баланс для подальшого кредитування?
  • Як обрати надійну лізингову компанію?

Запрошуємо усіх зацікавлених журналістів, редакторів ЗМІ та блогерів на навчання та до висвітлення даної події. Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/Dnipro_28022019. Про участь буде підтверджено кожному учаснику особисто.

Паралельно з лекціями та презентаціями буде проходити «Ярмарка лізингових продуктів».

На ярмарку лізингових продуктів будуть представлені провідні компанії галузі – учасники Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців». Станом на 30.09.2018 загальний обсяг портфелю лізингових компаній – членів Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» становить 15,186 млрд грн. Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» об’єднує близько 80% всього ринку.

Довідкові матеріали

Інформація про обсяги фінансування лізинговими компаніями – учасниками Асоціації за посиланням: https://bit.ly/2ToCPQ3

Дослідження Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» — «Лізингова галузь в Україні: тенденції та рекомендації для зростання» за посиланням: http://bit.ly/LeasingUA_report_USAID

В разі виникнення запитань просимо Вас звертатись до

Василя Павлишинця, менеджера ВГО «НАСДСУ»: 097 937 88 66;

[email protected]

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: