Skip to content

У Дніпрі поліція затримала «сепаратистку з молотком» (ВІДЕО)

Катерина Гаценко

Катерина Гаценко

У Дніпрі поліція затримала «сепаратистку з молотком» (ВІДЕО). Новости Днепра.

У Дніпрі поліція затримала «сепаратистку з молотком» (ВІДЕО). Новости Днепра.

У Дніпрі поліція затримала жінку, яка восени 2016 року вдарила молотком бійця АТО. Про це кореспондент «НМ» дізнався на YouTube-каналі патрульної поліції Дніпропетровської області.

Жінка не відкривала двері, тому працівники Державної служби надзвичайних ситуацій виламали двері. Патрульні потрапили до квартири, провели обшук та затримали жінку.

Прес-офіцер Ганна Старчевська розповіла, що поліцейські отримали інформацію про те, що жінка повернулася до Дніпра та живе вдома.

Вона зазначила, що поліцейські раніше приходили до неї, але двері ніхто не відчиняв. Отримавши дозвіл суду на санкціонований обшук, поліцейські прийшли до неї разом зі співробітниками ДержСНС та провели обшук.

— Вона відмовилася відчинити двері. Двері відкрили силоміць. Після цього зайшли до квартири, вона зачинилася в іншій кімнаті, її відкрили, жінку затримали та доставили до відділення поліції, — розповіла Ганна Старчевська.

За словами Страчевської, затримана пояснила: молоток носила з собою, тому що на її адресу надходили погрози.

Зараз слідчі спілкуються з підозрюваною, щоб перекваліфікувати справу на більш тяжку — це «хуліганство», частина третя.

— Відповідно, саме з цією статтею виходити до суду для обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, бо коли ми обрали їй міру запобіжного заходу «домашній арешт», вона одразу ж, після засідання, втекла, — зазначила речниця ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

«НМ» нагадує, що 24 жовтня 2016 року в Дніпрі під час антракту в Оперному театрі між чоловіком і жінкою виник конфлікт. В результаті якого, жінка вдарила чоловіка молотком по голові.

У поліції пояснили, що конфлікт виник ще до початку вистави. Жінка побачила в холі чоловіка у військовій формі і почала ображати його.

Згодом з’ясувалося, що жінка відома своєю участю в антиукраїнських мітингах.

В червні 2017 року Марині Меньшиковій вручили підозру за ч.1 ст. 125 КК України «умисне легке тілесне ушкодження».

Фото, відео: відкриті посилання, YouTube-канал патрульної поліції Дніпропетровської області.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: