Skip to content

93-тя ОМБр: бригада, яка завжди повертається, але ніколи не відступає

Наталия Адамович

Наталия Адамович

 

Сьогодні в Черкаському Новомосковського району пройшло урочисте шикування особового складу 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади з нагоди повернення до пункту постійної дислокації з району проведення АТО (Луганський напрямок).

Більше року гвардійці обороняли рубежі та стояли на сторожі територіальної цілісності нашої країни, з честю виконуючи завдання, які поставив перед ними народ України.

-Оборона Кримського, 29-го блокпосту, Новотошківського, Трьохізбенки, Жолобівки вже вписані в славетну історію українського війська завдяки вашим героїзму та звитязі, — сказав комбриг полковник Владислав Клочков.

На жаль, бригада за час служби у зоні АТО понесла втрати — додому не повернулися 20 воїнів.

-Не в нашій владі повернути полеглих героїв, але ми можемо зберегти пам’ять про тих, хто віддав за нашу свободу найдорожче, — життя, — підкреслив Владислав Клочков.

З поверненням бригаду привітали родини військовослужбовців, волонтери, представники міських та обласних органів влади, духовенства.

Найближчим часом особовий склад відновлюватиме боєздатність, інтенсивні навчання пройдуть під керівництвом іноземних інструкторів.

-Але ми готові до будь-яких випробувань, — запевнив командир бригади. — 93-тя — бригада, яка завжди повертається, але ніколи не відступає.

Категория: Архив, Новости Днепра, Особое мнение

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: