Skip to content

Новий директор «Дніпроводоканалу» розповів про перші кроки та плани

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Фото0846Сьогодні новий директор Богдан Попюк розповів журналістам про свої перші кроки на посаді, найближчі та перспективні плани підприємства.


Серед першочергових завдань для «Дніпроводоканалу» на 2016 рік визначено такі: не накопичувати борги, щомісяця оперативно сплачувати рахунки від постачальників питної води та електроенергії. До кінця поточного року розрахуватись із постачальниками як мінімум за борги, накопичені протягом 2013 та 2014 років – а це близько 46 млн. грн. А ще — найближчим часом розробити та впровадити загальну концепцію реконструкції та розвитку підприємства та мережі водопостачання та водовідведення, із залученням до співпраці зацікавлених інвесторів. Є також мета поступово відмовитись від сторонніх постачальників води, для чого максимально задіяти потужності власної водозабірної станції. Таку стратегію повністю підтримав і міський голова Дніпропетровська Борис Філатов.

Богдан Попюк упевнений, що мешканці міста також мають підтримати тих, хто постачає у їхні оселі воду та забезпечує роботу каналізації:

«Наше підприємство прикладе максимум зусиль, щоб забезпечити безперебійну роботу мереж водопостачання. Але ж і від абонентів ми чекаємо вчасної плати за наші послуги».

Борг мешканців Дніпропетровська перед КП «Дніпроводоканал» за станом на 1 лютого 2016 року склав близько 155 млн. грн. Підприємства міста заборгували водопостачальникам близько 90 млн. грн.

Наша довідка: Богдан Попюк – уродженець Чернівецької обл. Пройшов трудовий шлях від диспетчера та майстра до головного інженера та голови правління, має подяки від НАК «Нафтогаз України» та Верховної Ради України. Минулого року балотувався на посаду мера Запоріжжя.

Ілона Полуніна

Категория: ЖКХ, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: