Skip to content

Как отличить лицевые счета Оператора ГРС и поставщика газа: пояснение от «Днепрогаза»

Новини Дніпра: Як відрізнити особові рахунки Оператора ГРМ та постачальника газу

Як відомо, вже понад 3 роки населення сплачує за газ та за його доставку за окремими рахунками, адже ці послуги надають різні компанії. Газ споживачам продає постачальник, а доставляється блакитне паливо в оселі газорозподільною системою Оператор ГРМ. У Дніпрі та Дніпровському районі Оператором ГРМ є та залишається АТ «Дніпрогаз», передає «Наше місто» з посиланням на прес-службу «Дніпрогазу».

Зі зміною постачальника у споживачів газу у травні 2022 року з’явилися два особові рахунки — один з 10-ти, а інший з 9-ти цифр. Їх дуже легко сплутати, тому пояснюємо, як їх розрізнити та коли використовувати.

Особовий рахунок у клієнтів АТ «Дніпрогаз» складається з 10 цифр. Його слід використовувати для передачі показань та оплати за доставку газу. Знайти цей код можна у платіжках, у менеджерів Центрів обслуговування клієнтів або через Контакт-центр.

Особовий рахунок у постачальника газу містить 9 цифр. За допомогою нього потрібно сплачувати за спожитий газ. Знайти його можна на сайті вашого постачальника або ж у рахунках за споживання газу.

Отже, не слід плутати поняття «Оператор ГРМ» та «постачальник газу», адже це різні компанії, які надають різні послуги.

Категория: Важно, ЖКХ, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: