Skip to content

Будет много смертей: астролог рассказала, какие месяцы самые опасные и что ждет Украину в 2023 году

София Танченко

Новини Дніпра: Астролог розповіла, що чекає Україну у 2023 році

Астролог-таролог Яна Тимощук розповіла, що у 2023 році в Україні буде багато смертей, обстріли міст продовжаться, а на деяких напрямках можливий наступ окупантів, передає «Наше місто» з посиланням на УНІАН.

Найнебезпечніші місяці цього року — лютий, березень та квітень.

«А далі вже йдуть сприятливіші аспекти, якщо говорити про аркан «диявола», який випадає. Судячи з нього, через п’ятнадцять місяців з початку повномасштабного вторгнення активні бойові дії поступово припинятимуться», — розповіла астролог.

«Гаряче» буде у Соледарі і Бахмуті. Будуть обстріли, багато смертей. Але ЗСУ вдасться врівноважити ситуацію і перейти в наступ.

Загарбники почнуть наступ у Новій Каховці. Як тільки ми отримаємо зброю, якої нам не вистачає, то зможемо захистити цю територію.

У Мелітополі рф стягуватиме мобілізованих. Буде багато руйнувань.

У Харкові найближчі три тижні буде складна ситуація. ЗСУ готові до бою, але можливий ще один наступ.

Можливі «прильоти» в Одесі. Можливий захід окупантів з боку Львова.

Окупанти не дадуть спокою Києву. Летітимуть ракети, люди ховатимуться в укриттях. Можливий наступ з боку Білорусі. Якщо є можливість, краще виїхати з міста.

Також «гарячими» точками є Запоріжжя, Оріхів, вся територія з боку Чорного моря, а також Волинь, Чернігівська область, Дніпро та Дніпропетровська область. Агресор може повторити удар, який був нещодавно.

Категория: Афиша, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: