Skip to content

Вічна пам’ять Герою: в бою загинув інспектор Муніципальної Варти з Дніпропетровщини

7 липня 2022 року під час відбиття атаки рашиських загарбників на наші позиції, від ураження осколку загинув смертю хоробрих 22-річний інспектор Муніципальної Варти Данило Набок з позивним «Німець». Про це пише «Наше місто«, посилаючись на повідомлення КП «Муніципальна Варта» Павлоградської міської ради.

Данило народився в Тернівці 7 січня 2000 року. Закінчив школу №6, потім навчався в Павлоградському коледжі Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», після закінчення коледжу вступив до НТУ «Дніпровська політехніка». В 2020 році почав працювати в КП «Муніципальна Варта» Павлоградської міської ради.

В лютому цього року Данило пішов добровольцем на війну проти рашиських загарбників. Колектив Муніципальної Варти висловлює слова співчуття сім’ї, бойовим побратимам, рідним та близьким з приводу непоправної втрати.

«Це дуже гірка втрата для усіх нас. Німець є одним з найкращих воїнів. Був, є і буде! Тепер він назавжди в Строю, схиляємо голови! Честь та Шана!», — йдеться в дописі.

Нагадаємо, 5 липня, боронячи українську землю від російських загарбників загинув старший солдат ЗСУ Зубенко Андрій Валерійович, 1997 року народження. У нього залишилися мати та батько.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: