Skip to content

Військовослужбовця призначено головним тренером клубу «Кривбас»

Ткач Анастасия

Військовослужбовця призначено головним тренером клубу "Кривбас".

Юрія Вернидуба призначено головним тренером Кривбасу. Криворізький клуб оголосив про підписання трирічного контракту із новим наставником, передает журналист «Наше Місто.Афиша Днепра».

Для мене велика честь в цей складний для нашої країни час тренувати саме український клуб. Клуб з великим славетним ім’ям і чималими амбіціями. А також це надасть нові можливості в інформуванні та допомозі Збройним Силам України, – прокоментував своє призначення Вернидуб.

Біля керма Кривбасу Вернидуб змінив Олександра Бабича, під керівництвом якого криворізька команда вийшла до української Прем’єр-ліги за підсумками минулого сезону.

Останнім клубом Вернидуба був Шериф, з яким він минулого року виграв чемпіонат Молдови та вийшов у груповий раунд Ліги чемпіонів. В Україні тренер відомий по роботі із Зорею, яка під його керівництвом посідала третє місце у Прем’єр-лізі та двічі грала у груповому раунді Ліги Європи.

У лютому Вернидуб повернувся до України та вступив до лав ЗСУ на тлі повномасштабного російського вторгнення на українські території.

Юрій Вернидуб - головний тренер ФК "Кривбас" | ФК «КРИВБАС»

Категория: Афиша, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: