Skip to content

10-річна донька більше ніколи не побачить батька: на війні загинув працівник «Інтерпайп НТЗ»

Виталий Москаленко погиб - Наше Мисто

В бою з окупантами у Харківській області загинув співробітник ІНТЕРПАЙП НТЗ Віталій Москаленко. Чоловік працював наладчиком верстатів та маніпуляторів дільниці фінішної обробки коліс КПЦ, повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням на прес-службу підприємства.

У 2020 році він прийняв рішення боронити країну у лавах ЗСУ – уклав контракт на 3 роки та став бійцем 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Після закінчення контракту його чекали в КПЦ, в рідній зміні.

На завод Віталія в 2010 році привів тесть – Володимир Кравець, теж наладчик КПЦ. А на дільниці фінішної обробки коліс у 2016 році він почав працювати завдяки батьку – Василю Івановичу. Він працює на цій же дільниці штабелювальником металу. Останнім часом Віталій з батьком працювали в одній зміні. Колеги та керівники згадують Віталія як працьовиту та відповідальну людину, надійного товариша, кваліфікованого спеціаліста.

Додому батька не дочекається 10-річна донька та родина.

Допомогти рідним Віталія можна, переказавши гроші на картку батька 4211 1305 0052 9914 (одержувач Москаленко Василь Іванович).

Вічна пам’ять та слава Герою!

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: