Skip to content

Понад 200 тон гуманітарної допомоги для ЗСУ та ТрО зібрали у магазинах АТБ

Понад 200 тон гуманітарної допомоги для ЗСУ та ТрО зібрали у магазинах АТБ

В рамках реалізації корпорацією «АТБ» національного проекту збору гуманітарної допомоги для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО у магазинах власної торговельної мережі було зібрано та передано понад 200 тон необхідних товарів та продуктів харчування.

На сьогодні у всіх діючих магазинах торговельної мережі «АТБ», сформован відповідний пункт збору гуманітарної допомоги, який координує та передає для потреб підрозділам ЗСУ й ТРО необхідні продукти, товари, медичні засоби та засоби екіпіровки.

Кожен українець може внести свій вклад у обороноздатність нашої країни, надавши необхідну допомогу у найближчому діючому магазині «АТБ». Інформацію, щодо переліку необхідної допомоги та порядку її передачі — розташовано на вході до магазину.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної військової агресії на території України корпорація АТБ надала українцям гуманітарної допомоги на суму понад 200 мільйонів гривень.

Основні зусилля компанії спрямовані на надання допомоги мирним жителям під час евакуаційних заходів, населенню у містах прямих бойових зіткнень, медичним установам та дитячім лікарням, волонтерським організаціям та рухам, місцям тимчасового знаходження переселенців.

З початку війни, вся велика команда корпорації АТБ працює у посиленому режимі 24/7. Робить все можливе, щоби максимально забезпечити населення країни продуктами харчування та товарами першої необхідності.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра, Украина

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: