Skip to content

«Привіт, воїне»: дніпрянка створила сайт для листів на передову

Ткач Анастасия

Дніпрянка створила сайт для листів на передову - новини Дніпра

В Україні з’явилася платформа «Привіт, воїне!», через яку українці можуть розміщувати листи, фото, відео та ілюстрації для військових. Про ініціативу розповіла авторка ідеї Саша Летова у Facebook, передает журналист «Наше Місто. Афиша Днепра».

Зараз є багато різних ініціатив з передачі малюнків та листів на передову. Мені здалося, що якби зібрати це все на якомусь одному ресурсі, можна було б заохотити більше людей писати, а отже, й допомогти більшій кількості наших героїв отримувати ці самі листи, – написала креаторка сайту.

Наразі на платформі уже десятки листів – зокрема, багато дитячої творчості.

Наприклад, 8-річний Макар Ніколенко написав бійцям таке зворушливе звернення:

Я думаю, що ми всі переможем та повернемося додому. Завдяки вам ! 💛💙 Ви всі, дуже сильні та сміливі! Я хочу бути як ви.  Я слухаю та співаю українські пісні і завжди захищаю нашу українську мову як ви захищаєте нашу державу. Дуже хочу додому, вірю в вас!.

 

А 10-річний Михайло Модронюк надіслав «бойовий» малюнок і «привіт» із Польщі.

Привіт воїне! Мене звати Михайло, мені 10 років. Я народився і жив у Києві поки не прийшла війна. Зараз я у безпеці у Польщі, але дуже хочу додому. Я тобі дуже вдячний за те, що ти захищаєш нашу батьківщину! Бажаю тобі міцного здоров‘я, витримки, наснаги, сили! Якнайшвидше перемогти ворога і повернутись додому живим! Ми всі пишаємось тобою! Тримайся!– написав хлопчик.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: