Skip to content

Ситуація в місті контрольована, – міський голова Покрова

Алина Рудич

Ситуація в місті Покров контрольована- новости Днепра

Наразі місто Покров повертається до звичайного життя. Малий та середній бізнес, який тимчасово припинив роботу через військову агресію російської федерації, вже працює.

«Комунальні підприємства працюють, лікарні забезпечені медикаментами та обладнанням. Школи працюють у дистанційному режимі. А от щодо дитячих садочків, то вони поки що не функціонують», – зазначив міський голова Покрова Олександр Шаповал. 

Окрім цього, місто активно приймає переселенців. За час війни через Покров пройшло близько тисячі внутрішньо переміщених осіб, але велика частина з них уже відправилась на захід України. 

«Усі вони зверталися до міста по допомогу, за потреби ми надавали всім житло на день чи два, а також продукти харчування. Офіційно на сьогодні в нас зареєстровано 220 переселенців, з них 82 дитини. Для них створили тимчасові гуртожитки. Переселенців ми забезпечуємо усім необхідним: продуктовими наборами, засобами гігієни, тимчасовим житло тощо. Самі ж містяни також не залишаються осторонь та приймають у свої домівки переселенців», – зазначив Олександр Шаповал.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: