Skip to content

Зеленський не зробить жодного кроку назад, — Данілов

Секретар РНБО України Олексій Данілов розпоів  в ефірі Радіо НВ про поточну  ситуацію в Україні. Про це повідомляє «Наше місто».

— Заява Лукашенка, що по його країні нібито вдарили ракетою «Точка-У» з території України, є повною нісенітницею, — заявив Олексій Данілов. — Ми цивілізована нація, ми не вбиваємо дітей та жінок, а захищаємо свою землю. За даними, які є у нашому розпорядженні, переважна більшість білоруських військових відмовляються вступати у війну на боці рашистів. Білоруси бачать, що сьогодні дух нашого війська, нашого суспільства, — величезний. Крім того, вони бачать, скільки трупів росіян та поранених привозять з України.

 Олексій Данілов зазначив, що Україна дуже вдячна всім країнам, які нам допомагають. Але є й, на жаль,  такі, які кинули нашу країну у складну хвилину.  Також він зазаначив, що Україні необхідно укласти новий оборонний союз, у якому обов’язково має бути країна, що володіє ядерною зброєю. Наприклад,  Великобританія. Данілов також зазначив, що Президент України Володимир Зеленський не зробить жодного кроку назад, не зрадить національним інтересам.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: