Skip to content

Побачать лише дно Чорного моря, бо вони дно: звернення Володимира Зеленського до окупантів (відео)

Ксения Куземко

Володимир Зеленський зранку 3 березня записав відеозвернення до українців. Він назвав війну, яку Росія розпочала в Україні, вірусом, на який страждає Кремль

Володимир Зеленський зранку 3 березня записав відеозвернення до українців. Він назвав війну, яку Росія розпочала в Україні, вірусом, на який страждає Кремль, передає кореспондент «Наше місто».

«Ви прийшли руйнувати наші міста, знищувати наших людей, забирати в нас все, що нам так дорого. Ви відрізаєте мирним мешканцям України електрику, воду, опалення. Ви залишаєте людей без їжі, ви залишаєте нас без ліків. Ви розстрілюєте маршрути, за якими можна провести евакуацію. Немає такої зброї, яку ви не використали б проти нас — проти вільних громадян України.

Київ вистояв цю ніч і ракетний удар. Спрацювала наша повітряна оборона. Херсон, Ізюм, усі інші міста, по яким окупанти били із повітря, били сильно, потужно. Нічого їм не віддали. Чернігів, Суми, Миколаїв тримають оборону. Одеса — вони хочуть зруйнувати нашу Одесу, але побачать лише дно Чорного моря, бо вони дно», — зазначив він.

Також Зеленський пообіцяв, що українців чекає за потребою гуманітарна допомога і грошова виплати для тих українців, які опинилися без забезпечення через агресію ворога.

Нагадаємо, триває восьма доба з моменту вторгнення російських окупантів на територію незалежної України. Цей час показав, що українці не віддадуть жодного сантиметру рідної землі. Про героїзм українців вже складають легенди. За словами міністра оборони Олексія Резнікова, ніхто не міг подумати, що Україна протримається тиждень.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра, Украина

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: