Site icon Наше Місто

Влада не зможе це приховати: до Росії починають надходити ешелони поранених та тіла загиблих

До Росії починають надходити ешелони поранених - новости Днепра

На 6 день війни Росії з Україною до країни-агресора почитають прибувати перші ешелони з пораненими та мішки з трупами. Про це під час віозвернення заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, повідомляє «Наше місто«.

За словами Денисенка, Росія не зможе жодним чином приховати таку кількість втрат.

«Сьогодні до Росії починають прибувати перші мішки з трупами, і найближчим часом будуть перші поховання у Російській Федерації, які російська влада вже не зможе приховати», – сказав він.

За словами Денисенка, росіяни уже починають відчувати економічні негаразди, оскільки рубль «просів» на сорок відсотків. У Москві та регіонах — величезні черги біля банкоматів. А увесь час з початку агресії президент РФ Володимир Путін ховається у бункері на Уралі.

Для того, щоб зірвати нову мобілізацію у Росії, у МВС закликали українців зв’язуватися зі знайомими з РФ, щоб доносити до них інформацію про війну в Україні. Тож, якщо у вас є родичи чи друзі у РФ, розповідайте їм про жахіття, які коїть Путін на території незалежної країни, обов’язково кажіть про втрати і про те, що їх діти, чоловіки гинуть на цій війні.

Читайте також: После удара по площади Свободы в Харькове Россия – это государство-террорист, — Зеленский.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version