Skip to content

На Дніпропетровщині оновлюють більш ніж півстолітній спорткомплекс

Оновлюють більш ніж півстолітній спорткомплекс - новости Днепра

У селищі Дніпровське Кам’янського району відновлюють будівлю місцевого спорткомплексу. Корпус – поряд із реконструйованим стадіоном. Ремонтні бригади готують основу під внутрішнє оздоблення. Демонтують все старе буквально до цегли. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Оновлюємо спортивні об’єкти не лише у містах, а й у віддалених куточках регіону. У селищі Дніпровське нині розпал реконструкції місцевого спорткомплексу «Дніпровець». Створюємо сучасну тренувальну базу  для усіх мешканців громади», – зауважив Валентин Резніченко.

Будівля спорткомплексу зведена на початку 1960-х. Там виросло не одне покоління. Займалися спортом хлопці та дівчата. Проходили спартакіади, змагання з волейболу, міні-футболу.

За більш ніж півстоліття зносилися усі мережі, вікна, дах. Сам корпус став аварійним. Зараз все приводять до ладу. Роботи на об’єкті – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Чекаємо відкриття із надією та вдячністю. Будемо раді бачити мешканців і гостей селища в оновленому спорткомплексі. Він стане родзинкою Дніпровського», – запевнив директор «Дніпровця» Володимир Кусий.

Всередині оздоблять тренерські, роздягальні, душові, спортивну залу 27 на 17 метрів. А ще тренажерну і адміністративні приміщення. Для людей з інвалідністю облаштують пандуси. Ззовні буде стильний утеплений фасад.

default

«Я пам’ятаю, як цей спорткомплекс будували. Син мій тут у футбол грав, тепер онук. «Дніпровець» має славну історію. Сюди в гості навіть приїжджала команда ветеранів ФК «Динамо» Київ. Впевнений, оновлена будівля матиме такий самий гарний вигляд, як і наш реконструйований стадіон», – сказав тренер з футболу Іван Лобовко.

Він додав, що у тренерів та спортсменів з’явиться більше можливостей. Приїжджатимуть діти із сусідніх сіл.

«Спорт – це один з пунктів здорового способу життя. Він повинен бути доступним для усіх. Із задоволенням приходитиму в оновлений зал спорткомплексу після завершення ремонту. Сина до тренувань привчатиму», – розповіла місцева жителька Катерина Перлак.

На Дніпропетровщині триває реконструкція і пришкільних стадіонів. Отримують нове життя найбільші арени Кривого Рогу і Новомосковська. Ремонтні бригади приводять до ладу будівлю спортшколи із басейном у Марганці. Продовжується будівництво «з нуля» басейну у Кривому Розі. 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: