Skip to content

Нові ліжка та соцпослуга: у міському соціальному гуртожитку розповіли про оновлення

Нові ліжка та соцпослуга: у міському соціальному гуртожитку розповіли про оновлення

У Дніпрі у міському соціальному гуртожитку закупили 30 комфортних ліжок і підготували дві кімнати для нової соціальної послуги – у закладі зможуть жити молоді матусі з немовлятами. Зараз тут мешкають 22 людини.

З січня в гуртожитку зможуть проживати матері-одиначки віком від 18 до 23 років, які опинилися у складній життєвій ситуації та перебували у закладі «Мамине щастя». Перш за все це стосується дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Після закінчення строку проживання у закладі «Мамине щастя», можна жити у цьому соцгуртожитку, щоб працевлаштуватися чи знайти житло. Проживання абсолютно безкоштовне.  Тут є все необхідне. Але забезпечувати себе продуктами мешканці зобов’язані самі.

Кімнати для соцпослуги облаштовані ліжками для мами та малечі, декількома шафами, є дитячі стільці та горщики, — розповів директор КЗ «Дніпровський міський соціальний гуртожиток» Віталій Сова.

Справка. У міському соціальному гуртожитку можуть тимчасово проживати діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, від 15 до 18 років, а також особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: