Skip to content

У Дніпрі вшанували пам’ять загиблих в боях за м. Дебальцеве

У Дніпрі в сквері Героїв вшанували пам’ять загиблих в боях за м. Дебальцеве, які тривали з 21 січня до 18 лютого 2015 року. Повідомляє «Наше місто» з посиланням на Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради.

Із падінням Донецького аеропорту російські гібридні сили почали наступ на місто, що є великим залізничним вузлом і лежить на автошляху міжнародного значення й поєднує Луганськ із Донецьком.

Дані про втрати українських військ у цих боях різняться, але за офіційними даними втрати українських силовиків у боях за Дебальцеве в період з 24 січня по 18 лютого 2015 року: 159 загиблих, 118 полонених, 36 зниклих безвісти, число поранених оцінювали приблизно в 500 осіб.

У Дніпрі вшанували пам'ять загиблих в боях за м. Дебальцеве

Для підтримки родин загиблих та вшанування пам’яті всіх, хто віддав своє життя захищаючи суверенітет України, боронячи рідну землю, свою родину, представники сімей загиблих, представники міста та області, військовослужбовці, ветерани АТО, представники громадських об’єднань, громадськість поклали квіти до стел на Алеї Пам’яті біля Обласної державної адміністрації.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: