Skip to content

У Дніпрі для дитячого відділення міської стоматологічної поліклініки № 1 придбали сучасне обладнання

У Дніпрі для дитячого відділення міської стоматологічної поліклініки № 1 придбали сучасне обладнання

У Дніпрі для дитячого відділення стоматологічної поліклініки № 1 коштом міського бюджету придбали сучасне обладнання на 1,5 млн грн. У приміщенні близько 15 років не було ремонту, старе устаткування давало перебої, та й взагалі багато чого не вистачало. Ситуація змінилася кілька років тому, коли заклад від області повернувся у підпорядкування міста. Тоді було закуплено нове обладнання та проведений ремонт.

«Зношеність старого обладнання була вже повною. Його облаштовували десь у 70 – 80-х роках. Розуміємо, що це так легко змінювати усе. Бо стоматологія стрімко розвивається і це досить дорога галузь у медицині. Але місто нас чує», – зазначила медична директорка стоматологічної поліклініки № 1 Олена Споріш.

Усе устаткування у поліклініці обладнали фотополімерними лампами, слиновідсосами, турбінними наконечниками, сучасними мікромоторами, що значно покращують умови роботи лікаря. Також закуплені нові автоклави, машина для миття, у якій спеціальним розчином дезінфікується обладнання.

Дитяча стоматологиня Тетяна Денискіна додала, що вона задоволена новими наконечниками:

«Дуже гарно, коли вони з підсвіткою: стало набагато зручніше працювати. Завдяки цьому у лікаря змінюється поле зору. Також дуже зручно, що на панель керування виведено кнопки для регулювання крісла».

Пацієнтка пані Тетяна також оцінила зміни: «Нове обладнання – дуже приємно і для наших діточок, і для лікарів. Це також відбивається на полегшенні самого процесу. Відвідувати стоматолога тепер не страшно, а комфортно. Нам дуже подобається».

Категория: Архив, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: