Skip to content

Неприпустима помилка: Борис Філатов прокоментував можливе призначення Валентина Манька головою Держслужби у справах ветеранів та учасників АТО

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Борис Филатов призвал депутатов горсовета присоединиться к процессу оформления документов на земли парковых зон Днепра. Новости Днепра

Можливе призначення на посаду голови Держслужби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції одіозного Валентина Манька міський голова Дніпра Борис Філатов назвав неприпустимою помилкою. Про це очільник міста написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Суперечливу кандидатуру, яка ще має бути затверджена Кабінетом Міністрів, Борис Філатов порівняв із тим, якби у мерії опікуватися справами атовців він призначив двірника з кримінальним минулим.

— Це так, якби я у себе у міськвиконкомі призначив головним по атошнікам не офіцера-спецназівця Максима Музику, який пройшов Донецький аеропорт і Саур-Могилу, а мобілізованого двірника, що має судимість. Таким чином віддячивши йому посадою за те, що він кидав зеленкою у міських активістів, – переконаний Борис Філатов.

Водночас Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коментуючи допис очільника Дніпра, заявив, що не голосуватиме за кандидатуру Валентина Манька.

— Не призначений Кабміном. Нас проінформували, що він виграв оголошений конкурс. Привіт конкурсній комісії. Ніколи не проголосую за цю кандидатуру. Наскільки мені відомо, декілька міністрів поділяють таку саму точку зору, – написав Арсен Аваков. Відповідну заяву він зробив також і під час засідання уряду у середу 17 січня.

Як відомо, днями у конкурсі на посаду голови Держслужби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції переміг Валентин Манько, який раніше був бійцем-добровольцем «Правого сектора».

Суперечливе призначення викликало хвилю обурення. Зокрема, як повідомляють ЗМІ, раніше Валентин Манько перебував у розшуку через відкриту щодо нього кримінальну справу за розбій. Йому також закидали підробку документів щодо власних прибутків.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: