Skip to content

“Павучки Дніпра” передали маскувальні сітки українським танкістам (Фото)

Дмитрий Гриниченко

Дмитрий Гриниченко

Сьогодні, 12 вересня, волонтерська організація павучки Дніпра передала п’ять маскувальних сіток розміром 6×8 воякам 1-ї Окремої танкової бригади. Про це повідомляє офіційна сторінка організації у Facebook.

Командир танкової бригади Євген Межевікін з позивним “Адам” висловив величезну подяку та передав вітання всім “Павучкам Дніпра”.

“Павучки Дніпра” – це волонтерська організація, яка була створена у 2014 році за ініціативою місцевих громадян. Вони займаються плетінням маскувальних сіток для фронту у вільний від роботи час. Сітки передаються волонтерам, які везуть їх солдатам в АТО. Робота “Павучків” знаходить небувале схвалення з боку українських вояків. Так, про їх роботу висловився командир зведеної роти охорони штабу сектора-Б (зараз ОТУ-Донецьк) Андрій Ніколайчук:

“Дуже добре відношусь до “Павучків”. Вперше їх волонтери допомогли нашій роті у 2015 році. Тоді за власної ініціативи вони дали нам сітки на бронетехніку, які й досі служать у зоні АТО. Також, нам передавали консервації та дитячих малюнків – це підіймало наш бойових дух. Хлопці берегли ці сітки, для них вони були важливішими за ті, що нам видавали”.

Усі небайдужі, які мають бажання допомогти “Павучкам Дніпра” можуть кидати гроші на картку організації – 4731 2191 0605 5365 (Надія Василівна Фоміна). Також волонтери приймають клаптики тканини відтінків хакі – коричневий та темно-зелений кольори. Підходять як ціла, так і порізана уздовж тканина. Всіх, хто готовий взяти участь в плетінні, “Павучки” запрошують за вказаною адресою після запису в графік на сторінці у Facebook.

 

Категория: Архив, Важно, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: