Skip to content

Бійців АТО запрошують на безкоштовні курси з айкідо

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Бійці АТО можуть спробувати себе в японському бойовому мистецтві айкідо, відновити фізичну та психологічну форму. Безкоштовні заняття для демобілізованих організували ДніпроОДА та обласна федерація айкідо. 

-Ми вже проводили такі заняття. Цього разу запрошуємо до нової групи десять учасників АТО, які бажають долучитися до філософії східних єдиноборств та зайнятися айкідо, – розповів Іван Начовний.

Айкідо – це чудовий спосіб відновлення і збереження здорового тіла. Тренування дозволяють швидше повернутися до мирного життя, відзначив президент Дніпропетровської обласної федерації айкідо Ігор Снітівкер. 

Хлопці, які вже відвідували курси, залишилися задоволеними. Кажуть, заняття підійдуть не тільки спортивно підготовленим людям, але й новачкам. Тренер знаходить індивідуальний підхід до кожного учасника, враховуючи його фізичну підготовку та моральний стан.

Тренери обласної федерації айкідо будуть проводити заняття тричі на тиждень в спорткомплексі національного університету ім. Олеся Гончара в Дніпрі на вул. Козакова 12. Заявки приймають у Центрі допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації за адресою: Дніпро, пр. Поля, 1, 1-й поверх, тел.: (056) 742-86-62, (068) 679-89-61.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: