Skip to content

Скандал: у НМетАУ здавали площі в аренду за «нал» — прокуратура

Максим Востриков

Максим Востриков

В Дніпрі — черговий скандал, пов*язаний з використанням державного майна. На цей раз — у Національній металургійній академії.

Службовці Національної металургійної академії України з 2013 по 2017 рр.  передали комерсантам у користування приміщення державного навчального закладу загальною площею понад 2000 м.кв. Про це повідомляє прокуратура області.

При цьому НМетАУ, будучи балансоутривачем державного нерухомого майна, здавала його в аренду без укладання договорів оренди із регіональним відділенням Фонду держмайна України по Дніпропетровській області.

«Оплата за користування приміщеннями здійснювалась в готівковій формі. Кошти на рахунки навчального закладу не надходили, а комунальні витрати за користування майном відшкодовувались за рахунок бюджетних коштів»,  — йдеться у повідомленні

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем)

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , , , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: