Skip to content

У багатоповерхівках Дніпра будуть нові системи протипожежної безпеки

Марианна Стец

Марианна Стец

У житлових будинках міста відновлять системи протипожежної безпеки 

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

На обліку департаменту житлового господарства міської ради перебуває 212 житлових будинків підвищеної поверховості та 2 висотних (так звані свічки на ж/м Перемога). Будівлі обладнані трьомастами тринадцятьма системами протипожежного захисту. Однак вони здебільшого розграбовані, в робочому стані лише чотири.

— Мешканці завжди задоволені, коли зменшується тариф за квартирну плату, але це означає, що й послуги скорочуються. А така важлива послуга, як протипожежна безпека, повинна бути. Зараз необхідно відремонтувати 309 установок протидимного захисту, придбати понад 7 тис. пожежних рукавів тощо. Цьогоріч кошти не передбачені. Сподіваємося, при ухваленні бюджету на наступний рік депутати міськради виділять фінансування на ці потреби, оскільки це – надважливе питання безпеки містян, – сказав директор департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Владислав Грицай.

За словами Владислава Грицая, на ремонт протипожежної автоматики та установок протидимного захисту одними з перших можуть очікувати мешканці будинків № 24 та № 102 Д на просп. Поля. Для них вже готовий проект робіт.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: