Skip to content

Що об’єднує Дніпро та Аргентину: відбулася зустріч Бориса Філатова з Альберто Хосе Алонсо

Марианна Стец

Марианна Стец

Міський голова Дніпра Борис Філатов зустрівся з Надзвичайним та Повноважним послом Аргентинської Республіки в Україні Альберто Хосе Алонсо.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Під час зустрічі посол зазначив, що такі зустрічі важливі. Це можливість познайомитися й обговорити спільні справи, що можуть поєднати Дніпро й міста Аргентинської Республіки.

У свою чергу Борис Філатов наголосив: наше місто відкрите для співпраці.

— Ми вважаємо Дніпро засновником нової політичної української нації. Ми пишаємося нашим містом. Воно є флагманом економіки. Навіть у нинішні непрості часи іноземні дипломати виявляють інтерес до Дніпра, – сказав мер.

Під час зустрічі сторони розглянули питання політичної та економічної ситуації в Аргентині. Зокрема, говорили про перспективи розвитку торговельно-економічних відносин. Нині Дніпро та область експортують до Аргентини чорні метали. Імпорт із цієї країни Південної Америки включає переважно насіння й плоди олійних рослин.

Нагадаємо, що днями Борис Філатов провів зустріч із послом Великої Британії в Україні Джудіт Гоф, а протягом травня мер двічі зустрічався з послом США в Україні Марі Йованович. Загалом за понад півтора року перебування Бориса Філатова на посаді міського голови Дніпро відвідали близько 80 іноземних делегацій із різних країн світу.

Категория: Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: