Skip to content

У Дніпрі з’явилося неординарне «військове таксі» (ФОТО)

Ростик Петровский

Ростик Петровский

У Дніпрі учасники АТО і волонтери вирішили заробити грошей на позашляховик для 74-го розвідувального батальйону. Вони сядуть за кермо незвичайного таксі і будуть розвозити клієнтів. Про це на початку акції #WarTaxi розповів радник голови ДніпрОДА з питань демобілізованих учасників АТО Іван Начовний.

 

Акцію початку благодійна організація «Повертайся живим». У вересні її вже провели в Києві, потім незвичайне таксі курсувало Львовом. Зібрані на замовленнях кошти також витратили на придбання машин для военних.Основатель фонду «Повертайся живим» Віталій Дейнега повідомив, що в Дніпрі в якості таксі буде їздити машина, гроші на яку зібрали в ході аналогічної акції у Львові. Після завершення акції цей Nissan буде відправлений у двадцять четвёртом бригаду. Крім того, додав він, якщо люди будуть вказувати хештег акції #WarTaxi, до них може приїхати інша, звичайна машина — але гроші все одно підуть на потреби армії.

 

«Приємний бонус для пасажира — якщо приїде саме ця машина», — додав Дейнега. За його словами, організатори акції планують придбати для потреб 74-го розвідбату MITSUBISHI Pajero або Nissan Terrano-2 по 60-80 тисяч гривень.

 

«Ми з хлопцями з розвідки спілкувалися. Вони підтвердили, що їм така машина дуже потрібна », — сказав Дейнега.

Наступна акція відбудеться, швидше за все, в Одесі, де в ролі таксі виступить автомобіль, придбана за гроші дніпрян.

Під час поїздки пасажири зможуть розпитати водіїв-атошніков про фронтові будні. За словами ветерана АТО Кирила надр, акція покликана насамперед дати можливість громадянам поспілкуватися з людьми, які пройшли війну на Сході.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: