Skip to content

Міська рада Дніпра привітала 90-річного ветерана Другої світової з ювілеєм

Марианна Стец

Марианна Стец

Вчора 90-річний ветеран Другої світової війни Юрій Копотун отримав від міської ради Дніпра подарунки до ювілею

З Днем народження ветерана від імені міського голови Бориса Філатова привітала директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська. Поважну дату літній чоловік відзначив у понеділок, 17 квітня. Вже наступного дня отримав квіти та подарунки від мерії міста.

— Прийміть найщиріші вітання з ювілеєм. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щоб ми разом святкували Ваш 100-річний ювілей! – звернулася до ювіляра Людмила Козловська.

Юрій Максимович у свою чергу подякував за привітання та запросив гостей на чай.

— Дуже несподівано, але й надзвичайно приємно отримати подарунки до дня народження від керівництва міста. Дякую вам та запрошую на мій день народження у наступному році! – зазначив чоловік.

За своє довге життя Юрій Копотун працював на залізниці – спочатку помічником машиніста, а потім машиністом тепловоза. 35 років присвятив Південному машинобудівному заводу ім. Макарова, де також працював машиністом тепловоза. А під час Другої світової війни був зв’язківцем, за що й отримав почесні звання та нагороди.

За словами Людмили Козловської, що до Дня перемоги над нацизмом понад 800 ветеранів, які мешкають у Дніпрі, отримають 2,5 тис. грн допомоги від мерії.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: