Skip to content

ДСНС попереджує громадян як поводити себе під час стихії та надає прогноз погоди на найближчі три дні

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області закликає громадян під час перебування на вулиці дотримуватись елементарних правил особистої безпеки.

У зв’язку із погіршенням погодних умов, будьте обережні під час виходу на вулицю.

Уникайте дерев, тримайтеся подалі від рекламних щитів недобудованих споруд, електропроводів аби уникнути небезпеки у разі їх падіння.

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології на 19 квітня 2017 року оголошено ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ:

Вночі у місті Дніпро та по області  очікуються сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки 0-3оС; впродовж доби  збережуться  пориви північного вітру 15-20 м/с.

Прогнозується:

19 квітня: Хмарна погода. Вночі сильні, вдень помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Вітер північний, 7-12, пориви 15-20 м/с.  Температура повітря по області вночі 0-5 градусів тепла, на поверхні грунту та місцями у повітрі заморозки 0-3градуси, вдень 1-6о тепла, по місту вночі 0-2о тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3о, вдень 3-5о тепла.

20 квітня: Хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер східний, 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Вночі заморозки 0-5о, температура повітря  вдень 1-6о тепла.

21 квітня: Хмарно з проясненнями. Часом опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Вітер північно-східний, 7-12, вночі пориви 15-20 м/с. Вночі заморозки 0-5о, температура повітря  вдень 1-6о тепла.

У зв’язку з несприятливими  умовами не можна ховатися від сильного вітру поруч зі стінами будинків, оскільки з дахів можливе падіння шиферу та інших покрівельних матеріалів. Те ж саме стосується зупинок громадського транспорту. При сильному вітрі смертельно небезпечно стояти поряд із лініями електропередач і підходити до обірваних електропроводів. Дуже важливо у цей період взяти під особливий контроль дітей і не залишати їх без нагляду. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних. В разі небезпеки звертатися до Служби порятунку за телефоном «101»

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: