Skip to content

На фізико-технічному факультеті стався нещасний випадок

Юлия Мухина

Юлия Мухина

На фізико-технічному факультеті стався нещасний випадок у гуртожитку №5. О 3.30 ночі магістр Дмитро Озерянський випав із вікна 4 поверху. Хлопець в тяжкому стані знаходиться в реанімації.

Студенти та викладачі збирають кошти на допомогу хлопцю.

В університеті створено комісію із розслідування нещасного випадка, головою призначено проректора з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді Валентина Іваненка. Як повідомив Валентин Васильович, за поданням ради студентів 12 квітня біля 5 гуртожитку проходив захід, присвячений Дню космонавтики.

«Захід пройшов без інцидентів, закінчився о 23 годині. Протягом вечора на майданчику, де відбувалося свято, чергували 7 нарядів поліції. Заступник декана з виховної роботи Олександр Хащина перебував у гуртожитку до 24 години, разом із студентами збирали звукове та світлове обладнання, прибирали майданчик. Як говорять свідки, о 3.30 Дмитро Озерянський вирішив вийти за цигарками. Згідно з правилами внутрішнього розпорядку в гуртожитках, вхід і вихід після 24.00 заборонено. Студент вирішив спуститися вниз по інтернет-кабелю, але кабель обірвався. Лікарі оцінюють стан Дмитра як стабільно важкий. Ми сподіваємося, що Дмитро видужає і повернеться до навчання, збираємо кошти та допомагаємо родині постраждалого», — наголосив Валентин Васильович.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: