Skip to content

У пожежі загинув 5-річний хлопчик, а 87-річну бабусю врятували

Юлия Мухина

Юлия Мухина

 

15 березня о 12:10 на номер Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку, який розташований на вулиці Меркулова у Кривому Розі.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС в області.

За вказаною адресою було направлено по одному відділенню 14-ї та 26-ї державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, вогнеборці встановили, що пожежа виникла в трикімнатній квартирі на останньому поверсі двоповерхового житлового будинку.

У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники одразу приступили до рятування людей та гасіння пожежі. Вогнеборці  26-ї ДПРЧ врятували господарку квартири, 1930 року народження, яку  працівники швидкої медичної допомоги направили до Криворізької міської лікарні.

На момент пожежі в квартирі перебував ще й хлопчик, 2012 року народження. Його рятувальники винесли із задимленої квартири і передали працівникам швидкої медичної допомоги. Реанімаційні заходи не дали результату, і о 13:20 було констатовано смерть дитини. Тіло хлопчика направлено на судово-медичну експертизу для встановлення достовірної причини смерті.

Пожежа локалізована о 12:40,  ліквідована о 13:05 на загальній площі  20 квадратних метрів.

Вогнем пошкоджено домашнє майно і меблі в кухні, а також міжкімнатні двері.

Причину та обставини пожежі встановлюють співробітники правоохоронних органів.

Всього на гасіння пожежі було задіяно 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки  та 10 чоловік особового складу ДСНС міста Кривий Ріг.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: