Skip to content

Млинці від мера: Борис Філатов поділився власним рецептом налисників і розповів, що цінує в людях найбільше (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

У тиждень Масляної очільник Дніпра Борис Філатов поділився першим досвідом приготування млинців. Чи є у мера секрет ідеальних налисників, яких людей він обирає собі за друзів та кого чекає на свій 45-й ювілей – про це та інше дивіться у новинах 11 телеканалу у п’ятницю, 24 лютого, о 19.00 та о 21.30.
Тож рецепт млинців від мера Дніпра такий: 3 яйця, 200 г молока, сіль, трохи цукру, олії. Головне, каже Борис Філатов, – це добре просіяне борошно. Саме від його кількості залежатиме, якими вийдуть налисники – тонкі або ж, навпаки, пухкенькі.
Однак традиції Масляної – це не лише смачні частування, а й духовне очищення. Тому в Прощену неділю Борис Філатов має намір вибачитися перед дніпрянами.
«За те, що не все задумане вдалося здійснити, і за те, що зміни в місті відбуваються не так швидко, як хотілося б. А просити вибачення у своїх політичних опонентів я не буду. Перед ними я ні в чому не винен», – розповів мер міста.
Побачити повтор програми на 11 телеканалі можна буде в суботу, 25 лютого, о 08.30. Також ексклюзивний матеріал вийде у підсумковому випуску новин 11 каналу в неділю, 26 лютого, о 19.00.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: