Skip to content

Завтра відкриються персональні виставки художників-переможців у Дніпрі

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Найкращі роботи молодих художників Дніпропетровщини можна побачити вже цього тижня в художньому музеї Дніпра, повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

Світлана Маркитанова та Сергій Бурбело стали переможцями конкурсу молодих художників, який проводив Художній музей. Приз – персональна виставка їхніх робіт. Вона відкриється 26 січня о 18.00 за адресою: вул. Шевченка, 21. Переглянути експозицію запрошуються всі бажаючі.

Світлана Маркитанова презентує проект «The guts / Нутро». У ньому реакція художниці на життєві події. На мольбертах і особисті переживання, і ставлення до подій в країні. Свій досвід та емоції авторка перетворює у символи та переносить на полотно.

«Qirim» — це проект Сергія Бурбела. На його роботах зображені особливі нічні пейзажі. Авторська техніка надихає на роздуми про життя та мандри.

Виставка працюватиме до 19 лютого щодня, окрім понеділка та вівторка, з 10.00 до 17.30. Телефон для довідок: 744-60-35, 47-33-38.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: