Skip to content

Електропотяг привіз труп чоловіка на кінцеву зупинку (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Тіло потерпілого з тілесними ушкодженнями у виді закритої черепно-мозкової травми було виявлено між сидіннями у вагоні електропотягу сполученням «Лозова – Синельникове».

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Співробітники карного розшуку ГУНП встановили, що цього дня 58-річний пенсіонер, житель Павлограда їхав додому у 4-му вагоні вказаного електропотягу. На станції Варварівка до пустого вагону підсів ще один пасажир – 25-річний мешканець Юр’ївського району, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж. Скориставшись ситуацією, злодій задумав пограбувати одинокого попутника, напав на нього та завдав пенсіонеру численних ударів руками та ногами по голові і тілу. Коли потерпілий знепритомнів, чоловік витягнув у нього 160 гривень та забрав мобільний телефон. Дочекавшись прибуття потягу на станцію Павлоград-1, зловмисник пішов у напрямку у міста, де заклав мобільний у ломбард.

Тіло виявила чергова залізничної станції на кінцевій зупинці та повідомила про злочин в поліцію. Завдяки вжитим оперативним заходам, працівники поліції вже за кілька днів затримали підозрюваного у жорстокому побитті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Злочин передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 12 років.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: