Skip to content

Сьогодні у Дніпрі пройшов турнір з бадмінтону серед бійців АТО і волонтерів

Марианна Стец

Марианна Стец

У СК «Метеор» відбувся Кубок Дніпропетровської області з бадмінтону серед бійців АТО і волонтерів

У турнірі взяли участь 14 чоловіків, 14 жінок та 4 дитини – не лише самі бійці та волонтери, але й члени їх сімей. Приєднався до них навіть начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Пшеничников. Учасників розподілили на чотири групи: чоловіки до 35 років, чоловіки віком 36+, жінки старше 18 років та діти. Зареєструвавшись, усі розділилися на пари та почали тренуватися. Турнір пройшов у одиночному та парному розрядах.

Як зазначає голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко, такі спортивні змагання допомагають демобілізованим повернутися до мирного життя, знайти нових знайомих та спілкуватися між собою. Щоразу до них долучається все більше учасників.

–  Минулого року серед воїнів АТО було проведено змагання з усіх видів спорту,  – розповіла віце-президент федерації Дніпропетровської області з бадмінтону Вікторія Семенюта. – Деякі виявили бажання знову зіграти у бадмінтон. Так, завдяки президенту Дніпропетровської обласної спортліги АТО Андрію Городецькому з’явився Кубок області серед бійців і волонтерів з цього виду спорту. Наймолодшій учасниці турніру – 10 років. Такі змагання дарують їх учасникам заряд бадьорості. Сподіваюся, турнір стане традиційним. Восени ми плануємо провести Чемпіонат області.

Переможців спортивних змагань нагородили медалями за перше, друге і третє місця, грамотами та призами від федерації Дніпропетровської області з бадмінтону.

Маріанна Стець, фото автора

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: