Skip to content

Дніпровські гвардійці разом з родинами відвідали театри міста (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Протягом святкових вихідних днів військовослужбовці військової частини 3036 разом зі своїми родинами не нудьгували, а відвідували вистави у театрах Дніпра.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України в Дніпропетровській області.

Дніпровський Академічний Український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка порадував дітей військовослужбовців двома чудовими виставами «Пан Коцький» та «Пеппі Довга Панчоха». Глядачі разом з головними героями поринули у неймовірні казкові пригоди, де завжди на допомогу у скрутних ситуаціях приходили вірні друзі.

Дніпровський Академічний театр Опери і Балету подарував військовослужбовцям всіма улюблену казку «Попелюшка». Яскраві костюми, казкова бутафорія, рухомі декорація, сценічні ефекти і незабутні перетворення головних героїв дали змогу родинам військовослужбовців повірити у дива.

Дніпровський Академічний театр драми та комедії продемонстрував для родин воїнів прем’єру казки-мюзикла «Врятуйте Снігуроньку». Казкові герої дівчинка Даша та її друг Паша допомагали Снігуроньці впродовж вистави здолати Бабу Ягу і звичайно добро та новорічні дива врятували свято і новорічну ялинку.

Позитивні враження, які військовослужбовці отримували після перегляду театральних вистав дарували святковий настрій і давали змогу не тільки дітям, алей дорослим повірити у справжні новорічні дива.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: