Skip to content

Для дітей Дніпра організували квест (ФОТО)

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Депутати та муніципальні поліцейські організували для дітей Дніпра благодійну акцію. Близько сотні дніпровських підлітків напередодні новорічних свят провели вихідні в веселій та дружній атмосфері, граючи в квест.

Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міськради.

Протягом двох днів 95 хлопців та дівчат зі складними долями були учасниками веселих ігрових квестів. Найбільші квест- кімнати нашого міста – гостинно зустріли дітей. Програму підготували таким чином, щоб всі мали можливість проявити свою кмітливість та винахідливість.

Така благодійна акція пройшла під патронатом народного депутата України Андрія Денисенка, а також за участі громадських діячів та муніципальної поліції Дніпра.

«Ті враження, які отримали наші підопічні під час гри – не можливо передати словами. З перших секунд гри – хлопці та дівчати перетворилися в справжніх героїв та суперагентів. Виконували завдання швидко та вдало. Кожен, як міг виявляв кмітливість. І як результат – « супер» завдання виконано, яскраві враження отримано, а на обличчі дітей знов сяє усмішка !»- каже Надія Святун, помічник – консультант на громадських засадах народного депутата Андрія Денисенка.

Щоб гра у квест-кімнатах була цікавішою та різноманітнішою, дітворі запропонували розділитися на групи. Так, кожна з груп мала змогу пройти по декілька квестів на різну тематику. З однією з груп підлітків працювала Катерина Гопайца — депутат Шевченківської районної ради.

« У більшості з батьків цих дітей просто не вистачає а ні часу, а ні грошей, щоб дати можливість підлітку сходити з друзями до тієї ж квест – кімнати, або до іншого розважального центру. Часто діти залишаються на одинці зі своїми проблемами. У них багато вільного часу, а підліткову енергію нікуди направити. Так діти і потрапляють в складні ситуації, з яких, здавалось, і не має виходу. Таким дітям потрібна саме наша підтримка, довіра і допомога від нас, дорослих людей!» — зазначає Катерина Гопайца.

Активну участь в організації свята взяли і працівники КП « Муніципальна поліція». До того ж на правах старших друзів полісмени взяли участь у квест- грі, чим особливо зацікавили дітвору.

« Сьогодні з цими хлопцями та дівчатками ми зустрілися не вперше. Ми часто зустрічаємося під час таких акцій. І моє враження, що діти стають більш відвертими, більш відкритими. Відчувається їх довіра до нас. І сьогодні ми дружньо грали, як одна злагоджена команда, виконали всі завдання, і навіть раніше часу. Емоцій дуже багато. Всі в захваті, а особисто я від того, як наші

діти змінюються на очах!», ділиться своїми враженнями Євген Колесник — охоронець групи швидкого реагування КП « Муніципальна поліція».

Такі акції для “складних” підлітків проводяться не вперше. Вже були організовані походи на футбольні матчі та незабутня поїздка на острів Хортиця. Та організатори запевняють, що і надалі будуть організовувати цікаве дозвілля для дніпровської дітвори, що потрапила у складні життєві обставини, і як ніхто інший потребує уваги з боку дорослих.

Дякуємо за організацію благодійної акції :

— Народному депутату України — Андрію Денисенко;

— Помічнику – консультанту на громадських засадах народного депутата Денисенка А.С. – Надії Святун;

— Депутату Шевченківській районної ради – Катерині Гопайца;

— КП « Муніципальна поліція» Дніпровської міської ради.

Окрема вдячність:

— Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради;

— Дніпровському відділу поліції в Дніпропетровської області;

— Управлінню Державної Пенітенціарної служби України в Дніпропетровській області;

— Дніпропетровському регіональному центру професійно — технічної освіти.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: